csütörtök, október 19

Száztizenegy - Breaking News!!

Kirúgtak. Nincs több bunkó vevő eltűrése, nem kell többé "mano-t" kollegámnak nevezni (ez mondjuk eddig sem történt meg, inkább más jelzőket használtam rá), nem kell 11 órát rohadni egy plázában az agyleszívók között... stb. Freedom is here. Finally. I deserve it. Jöhet a következő lépés a boldogság felé. Örvendjetek velem!! Komolyan!!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziaaa!!

Na örvendek Veled, engem is kirúgtak, nem kell bemennem többet Sutkaurat helyettesíteni, nem kell bejelölgetni többé az üdítőmet, hogy meddig tartott a vízszint utoljára, mert egyes munkatársak szépen "elpárologtatják", nem kell végre a sok mosogatnivalót nézni a konyhában, nem kell többé a rohadt kajamaradékot szagolni amikor hátramegyek és még ezer dolog!
Asszem én is elkezdek élni picit, kihasználom, hogy szabad vagyok..
Pussz-pussz

Erika

Névtelen írta...

örülök, de most mit fogsz csinálni?? :S

Névtelen írta...

de miért rúgtak ki?? tudtommal elég jó munkaerő vagy..

de ha akarod, örülök veled :)

Névtelen írta...

nemáááár!!:(

Névtelen írta...

Jeh! :) Pedig most jártam volna az árkád felé... aztán gondoltam jól benézzek majd hozzád. Na.. nem megyek akkor a bicis bolt közelébe sem:)

Én most kaptam munkát. De szerintem nem sokáig leszek dolgozónő. Kurvára unom a kötötséget... már most egy hónap után:) Szóval nem sokára én is szabadon fogok garázdálkodni, mert szerintem én is kirugadtatom magam:)

Pusz. Légy nagyon szabad. Luna

Névtelen írta...

nocsak, vathepönd?

Dani írta...

Hejjhóó mindeki. Hogy beindult itt az élet... :D Örülök, hogy mindeki örvend :D
Amúgy az igazi okot csak sejtem, de nem írom le. Lényeg, hogy olyanok maradtak, akik kb.annyira értenek a bringákhoz, mint pl. a macskám. Hmm... de ez nem igaz, mert a macsek megismeri a bringát, ha hazajövök... Csak így tovább, tessék bőven kommentelni.