péntek, október 6

Százhat.

A hajam tele van már ezzel az országgal. Szeretnék rendelni a Blizzardtól mindenféle apróságokat (Warcraft 3-as póló, Azeroth térkép stb..) de Magyarországra nem szállítanak... Kazahsztánba bezzeg igen... Mert ott olyan sok WoW-os van... Meg Yemenbe. Az egyetlen lehetséges alternatíva, hogy az angol ismerőseimnek postáztatom ki a cuccot, és ők elküldik nekem. Komolyan nem értem. Szerintem meg fogom kérdezni a Blizzardot is, amire az lesz a válasz, hogy a magyar forgalmazók lámák, és nem tudtak velük értelmes szerződést kötni, vagy valami hasonló. Viva Hungary. Legyünk büszkék erre az országra. Komolyan, néha mintha még mindig kommunizmus lenne. A környező országok roskadoznak pl. a Collectors Edition kiadásoktól, itthon meg jó, ha megjelenés utáni 3 napban lehet kapni... Rá fogok állni a külföldi rendelésekre.

2 megjegyzés:

Dani írta...

No köszönjük meg manónak ezt a roppant értelmes hozzászólást. És tegyük hozzá, hogy csöppnyi agyával sikerült is regisztrálnia a bloggerre (ami őt ismervén elég nehéz procedúra, lévén a magyar nyelvet sem nagyon beszéli, nemhogy az angolt, vagy bármlyik másikat), csakhogy kifejthesse véleményét. Kár, hogy a kommenthez nem kell regisztrálni... a kis -és nagybetű közti különbséget pedig meg sem említem. Egyszerre csak egy információval terheljük a pici agyát. De azért köszönjük manó.

Névtelen írta...

Manó, nem tudom, hogy ki a f*sz vagy, de eltakarodhatnál a k**va anyádba! Ott rontsd a levegőt. Paraszt. Dani, te meg töröld az ilyen üziket nyugodtan... a srác egyébként tényleg ennyire síkhülye, hogy regelt csakazért, hogy beszólhasson??