kedd, július 25

Nyolcvankettő - Zajlik az élet.

Mostanában nem történik semmi. Csak úgy elvagyok. Állítólag provokatív vagyok. Azt, hogy miért, még nem tudom. Egyéb nem történt. Voltunk múltkor triálozni, délután 2-től este 8-ig. Az kemény volt.
Ellenben ami itthon és a világban történik, az egyre jobb. Belázadnak a diákok, elönti a víz pestet, Izrael lesöpri a színről Libanont, utálnak minket Szlovákiában (nem tudom ezen miért lepődik meg mindenki. Én már régóta utálom magunkat), egy riport szerint a magyar emberek, főleg az autósok bunkók (jéé... ez is ismerős valahonnan), leomlik a Margit híd, emiatt lázong a nép (valakinek csak fel fog tűnni Demszky bácsi felelőssége, és a 16 éve tartó ámokfutásának eredménye)... jó ez. Remélem lesz valami polgárháború, vagy hasonló.

3 megjegyzés:

vadalma írta...

köszi a helyzetjelentest otthonrol. tenyleg provokativ vagy. =D

Dani írta...

Szívesen. :)

kalmanfarkas írta...

ismerős ez a provokatív gyanúsítgatás. de én megértelek. aki eladó, annak tűrnie kell a sok (3 órás jellemzés a magyar vásárlókról) nézelődőt, kérdezőbiztost, meg efféléket. nekem a szállodaismeret tanárom mondta ezt 1x, hogy "Ha a vendég belép a szállodába, onnantól megszűnik emberi lény lenni ás átjellegül vmi hisztérikus, idegbeteg és kőszopató entitássá" Nem mindenki bírja ezt a vesszőfutást és akkor még a tahók csodálkoznak, ha nem mosolyogsz, miközben a családfádat a 17-ik felmenődig porrá alázza. Nincs veled semmi baj, nyugodjál meg... ;)