hétfő, május 22

Uramistenmánegyvenötödikvanhej.

Először is: megvan a klasszikus M.A.S.H. film. Zseniális. Nem is emlékeztem rá, hogy ez ekkora film... ennek ellenélre a sorozat valahogy jobban tetszik. De azt meg nem lehet beszerezni sehonnan.
Másodszor: folyamatban van gyermekkorom felfrissítése, ami annyit tesz, hogy elkezdtem beszerezni G.I. Joe rajzfilmeket és képregényeket. Ill. örömmel konstalláltam, hogy a mai napig kép alapján megmondom, hogy melyik Joe-nak mi a neve... hiába, fontos dolgokat nem felejt az ember. Jahm, felhívás. Ha valakinek van jó állapotban lévő G.I. Joe-ja, járműve, rajzfilmje stb. legyen szíves értesítsen. A többit elboltoljuk.
Harmadszor: ezt kötelező megnézni mindenkinek. Dorka is belinkelte már, de minnél több helyen jelenik meg, annál jobb.
Negyedszer: a mai nap, hosszú szenvedés után úgy tűnik végleg elhunyt Marzocchi (nem Marzoccsi, ahogy a parasztok mondják. Az olaszban a 'cch' az 'k', nem 'cs') Bomber Z 123-as telóm. Rest In Pieces. Az olajelfolyás oly súlyos mértékű, hogy már két rongyot is átáztatott. Még talán kibírja két hétig, amikor is beszerzek egy F.U.N.N. átütős, japán Cro-Mo villát. És szorgalmasan gyűjtöm a cash-t (nem, nem Johnny Cash-t) egy 2006 -os Marzocchi Dirt Jumper 1-esre. Ami nem tetszik fehérben, de sajna nem kapható emberi színben. Viszont van rajta meztelencsajnak az árnyéka matricka, ami azért valljuk be, valamit javít a designon. Meg a gyönyörűszép tárcsafékfelfogató szem, ami bizonyítja, hogy olasz termékről van szó. És mindenki takarodjon, aki azt állítja, hogy a Rock Shox PIKE az egy ugrálós villa... az egy enduro villa, ami NEM egyezik a street-dirt felhasználással. Meg különben is, ha ingyen adnák, akkor sem vennék Rock Shox-ot, vagy Manitou-t. A '98-as Marzo Junior T-m még mindig egyben van és mozog... pedig az sokmindent kibírt már. Mutass nekem egy működőképes villát a fentebb említett 2 ből, ami ugyanebből az évből való... ennyi? Köszi...
(ezt az utolsó anti RS - M részt ajánlom azoknak a "hozzáértőknek", akik mindennap el akarják velem hitetni, hogy mekkora baromságokat beszélnek...)

Nincsenek megjegyzések: