péntek, szeptember 15

Kilencvenhét

Vannak azok a típusú vevők, akik amint belépnek, már idegesítenek. Nem kell semmit kérdeznie, ránézel, és látod, hogy azt sem tudja mit akar, mit keres itt, egyáltalán miért él... És ezek akkor jönnek, ha épp a kedvenc számom szól, ha épp túléltem egy hasonló alakot, ha épp kiállítottam 3 egészségpénztáros számlát, vagy ha épp leülnék pár percre pihizni egy nagyobb pörgés után. És olyankor jön, kérdez valamit, válaszolok, 10 percbe telik, míg felfogja mi van, majd jön a következő kérdés... legalizálni kéne a emberölést ilyen esetekben.
De hogy jó dolgot is írjak (ami nem szokásom, de néha kell), a Rejtélyes Lány megtalált IWIW-en. Nem tudom, hogy csinálta, de ettől Rejtélyes Lány. Öröm és boldogság.
Illetve kitaláltam, hogy a WoW-ban nem fogom irtani a Taureneket, mert ők végülis ugyanolyan természet és békepárti népség, mint az én fajom, a Night Elfek. Persze ha valami kis lúzer belémköt, tuti ráküldöm valamelyik állatkámat, hogy vidáman szétmarcangolja... vagy a fekete párducot, Lissuin-t, vagy a Stranglethorn-i tigrisemet, Fereste-t... minden más hordás faj pusztuljon. Főleg az undeadek. Mwhaha.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Höhöhöhö :-)

Névtelen írta...

Höhö, hát ezt is megértük, párduc lettem? :D

Névtelen írta...

szóval kit kell marcangolni? :DD