szombat, szeptember 9

Kilencvenégyesjól.

Mi a francnak kellett nekünk magyaroknak a Combino villamos? Mi nem vagyunk arra felkészülve, hogy vigyázni tudjunk rájuk, hogy értékelni tudjuk ezeket. Minek ide fejlődés? Az embereknek nem jó, ha valami változik, ha valami korszerűbb. Ahelyett, hogy bárki örült volna neki, hogy a régi, hangos, lerobbant sárga kígyók helyett kaptak szép, új, korszerű villamosokat, ahelyett mindenki csak fikázza őket. Ráadásul D.G. miatt a főváros sincs olyan állapotban, hogy bármi ehhez hasonló technikai fejlődést be tudjon fogadni. Mi nem vagyunk Skandináv országok, ahol az emberek megtanultak pl. együttélni a természettel, megtanulták tisztelni a környezetüket... mi csak fikázni és rongálni tudunk. Szidni a BKV-t, a sofőröket, a kallerokat (akik mellesleg mostanában mintha kicsit normálisabbak lennének, de lehet, hogy csak én látom így...). ez most azután jutott eszembe, miután folyamatosan mást se látok a neten, mint a Combino villamosok fikázását. Ezt a VEKE szóvivő kis buzeránst, Vitézy Dávidot kéne jól elverni lánccal. Egy kis mitugrász felbukkan a semmiből, és máris mindent jobban tud mindenkinél. Fszkalap. De nembaj, nekünk ez kell. Az öreglányoknak nem kell Combino. Nekik vissza a jó öreg szocialista Zil trolikat, azt szokták meg...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Makucs drága Dani!

Gondoltam rátok 20-án, meg egy picit megijedtem, amikor hallottam, mi történi, de aztán elolvastam amit írtál arról a napról és megnyugodtam!
Elég szűkszavúan írtál a bringatáborról!!! Pedig azt hittem, majd bőven kifejted.
Anita összejött a Vik-el?

Névtelen írta...

Ismét Makucs Drága Dani!

Arra jöttem rá, hogy elrontottam a tegnapi aláírásomat, mert nem MZK, hanem Szagoló a második szó. Tegnap is éreztem, hogy nem stimmel, de nem jöttem rá, hogy mi a baj. Szóval: MSzK (MókusSzagolóKlub)!!!

Pussz!

Dani írta...

Reméltem, hogy rájössz... :D