kedd, június 13

Ötvenhat - Dear RTL Klubb.

Dear RTL Klubb és Sport Klubb. Anyátok hogy van? Igazából annyi a probléma veletek, hogy Ti közvetítitek a Foci VB-t. Ami azért baj, mert ez egy minőségi sport szal nem olyan csatornának kéne sugározni, ahol a Győzike a legnézettebb műsor... Elhiszem, hogy sok pénzetek van, és kell a még nagyobb nézettség, de azért kicsit gondolkodjatok már el. Ha elvállaltok valamit, akkor azt illik normálisan megcsinálni. 4 éve ez úgy nézett ki, hogy az M1-M2 közvetítette a meccseket. Ez legfőkébb azért volt jó, mert ingyenes volt és normális szakkommentátorok voltak. Ellenben veletek, ahol megosztva láthatóak a meccsek, a populárisabbakat ti, a szerintetek nem túl érdekes meccseket pedig a Sport klubb közvetíti. Ami fizetős, és nem mindenkinek adatott meg a lehetőség, hogy megvegye. Pl. nekem. A kommentátorokról annyit, hogy István Kovács "Kuka..ööö Koko" nem tudom mióta szakkommentátor foci terén... Meg azt is szeretem, amikor hűdeokosak vagytok a szünetekben... De visszatérve erre a megosztásra a két csatorna közt. Pl. bsztatok leadni a Dél-Korea - Togo meccset. Pedig csöppet jó volt... Helyette inkább valami igényes Dél-Amerikai fos sorozatot nyomtatok... gratula. De nem érdekeltek, rájöttem hogyan tudom nézni az összes meccset normális kommentárral... ugyhogy kapjátok be. Eddig is utáltalak titeket (főleg azt a Találkozások magazint, azzal a bzival, aki vezeti), de most már mégjobban. Az meg plusz szégyen rátok nézve, hogy az amerikai ESPN 2-n a női szakkommentátor jobban benne van a témában, mint ti összesen eggyüttvéve... Valamint ott nincs minden szünetben kvízjáték, nyerd meg anyádat, szavazz emeltdíjas sms-el, hogy mégtöbb pénzünk legyen a szarra. Tehát így röviden: basszátok meg.
Amúgy kezd már hányhatnékom lenni a sok trendi köcsögtől, akik mindenféle ország "mezeit" viselik, de közük nincs a focihoz. Leggyakoribb látvány a Brazil póló mindenféle trendi lánykákon, akik csak azért veszik föl, és drukkolnak a Braziloknak, mert az most a divat. Igaz, hogy van még számtalan jó csapat a VB-n, dehát milyen dolog lenne már egy Svédországnak drukkolni... esetleg egy Angliának... brrr... vagy mondjuk a lengyelek... a szoliban egyből ki is utálnának titeket... fszkalapok. Amúgy semmi bajom a Brazilokkal, nehogy valaki félreértse.
Ezeket most így hirtelen felindulásból írtam, még szerintem majd szerkesztek bele. Amúgy a Coca-Colás reklám az valami hihetetlen jó.

2 megjegyzés:

vadalma írta...

nézd a NÉMET Rtl-en... =D

Dani írta...

Nézem az AMERIKAI ESPN 2-őn. :P