szombat, április 22

Harmincnegyedik - Sajt.

Érdekes dolog történt most. Megettem egy adag füstölt sajtot. Ebben eddig semmi különös nincs. Kivéve talán azt a tényt, hogy nem volt semmilyen íze. Egyszerűen eltűnt. Gyakorlatilag olyan volt, mintha hideg és puha gumit ennék. A hűtő kiszívta volna a sajtságát? Mert akkor a sajtíznek ott kell lennie a hűtőben valahol... De most nincs kedvem megkóstolni minden egyes kaja képződményt a frigóban. Viszont akkor talán soha nem tudom meg, mi történt. Lehet, hogy mindenféle éjszaka előbúvó sajtízrabló pézsmatulkok szipkázták ki belőle. De ezt szerintem kizárhatom, mivel miért pont most kezdenék el az efféle demoralizáló akciókat ellenem... komolyan nem értem.

Mellesleg elmaradt a várva várt nagy roham a boltban. Szerencsére minden hülye ezen a Critical Mass-on volt. Úgy kell nekik. Kivonulnak, hogy Föld Napja, meg hasonló baromságok, majd a felvonulás után ugyanúgy autóba ülnek hétfőn, és mennek pöfögni a városba. Parasztvakítás ez. Semmi köze a classic CM-hez, amikor még a lázadásról szólt az egész, és Demszky bácsi áttette szerdáról szombatra, merthogy akkor nincs akkora forgalom... Csak azzal nem számolt, hogy a real bicósok juszt is szerdán fogják megtartani... aztán eljött rá vagy 15.000 real bicós. És a város leállt. Az még jó buli volt, igazi demonstráció. De a mostani ilyen noforgalmas utcára terelt hepaj, koncertekkel meg minden hasonló marhasággal. Családi baromság. De legalább a zöldek sem lázadnak, mert van egy napjuk amikor kiélhetik magukat. Mondjuk az is érdekes, hogy az Andrássy úti fák kivágása ellen senki nem tiltakozott... nemtom ez most hogy jutott eszembe.

A legjobb pedig, hogy szereztem egy majdnem zsírúj pedált tök ingyen, mert az embernek nem kellett és mondta, hogy dobjam ki. Mert szerinte sz*r. És a vevőnek mindig igaza van. Azt persze elfelejtettem közölni vele, hogy egy szétszedés és zsírral megtömés csodákra képes... így most van egy új pedálom, ami ráadásul ugyanolyan, mint az eddigi, csak még megvannak a tüskéi. Csak azt kellett megszoknom, hogy erről már nem csúszok le minden bánihopp után, és nem kell a lábamat helyezgetni. Halleluja.

És holnap Vasárnap. Na végre. Ha az ember valami miatt vár egy bizonyos napot, akkor a többi nap sokkal lassabban telik. Ez ilyen fekete mágia vagy mi.

2 megjegyzés:

vadalma írta...

Szerintem a macskád megette a sajt ízét.

Dani írta...

De a macska nem tud bemmeni a hűtőbe. Ráadásul akkor nem a sajtízt ette volna meg.